Dobos Adél

Dobos Adél

Számomra az IDG Hungary HUB-hoz tartozás az egyfajta küldetéstudat megélése. Korábban is kerestem a kapcsolódási pontokat közösségekkel, és most rátaláltam arra, amely értékrendjében és céljaiban engem is képvisel. Tapasztalatból tudom, hogy nagyon sokan rendelkeznek küldetéstudattal, de sok esetben a mindennapok elég kihívást adnak az egyének számára, és végül ezt a küldetéstudatot nem tudják igazán megélni.

Egy multinacionális cég felsővezetőjeként számomra is komoly előre tervezést igényel a HUB tagjaként aktív szerepet vállalni, de megéri, hiszen a közösséghez tartozás élménye és egy közös ügyért tett erőfeszítések plusz energiákat adnak számomra.

Csíkszentmihályi Mihály A fejlődés útjai könyvéből idézve: “Bármilyen különösnek tetszik, az élet akkor válhat derűssé és élvezetessé, ha már nem az önző örömszerzés és a személyes siker vezérli…A hasonlóan gondolkodó egyénekkel megosztott ismeretek birtokában nagyobb eséllyel tudjuk megkülönböztetni a jövő szempontjából hasznos mémeket azoktól, amelyek önző céllal emésztik fel energiáinkat, és újabb fátylat szőnek a valóság eltakarására.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s